Huldiging MGC Oirschot door gemeente Oirschot

logo mgc fullcolorVoor het 3e jaar op rij heeft MGC Oirschot het landskampioenschap binnen weten te halen. Door deze prestatie mogen ze namens Nederland deelnemen aan de Europacup voor landskampioenen in Holesov, Tsjechie, wat gehouden wordt van 3 t/m 5 oktober 2013.

Op de wekelijkse clubavond kwamen wethouder Willy Evers en burgemeester Ruud Severijns naar de accommodatie van de vereniging op sportpark het Horstje om het team te huldigen voor deze prestatie. Lovende woorden waren er van de Burgemeester en Wethouder voor het team dat op 1 wedstrijd na alle wedstrijden wist te winnen.

 

Namens de Gemeente Oirschot overhandigde de Burgemeester een envelop met inhoud aan het team, als bijdrage voor de wedstrijden in Tsjechië. Ook spraken zij hun bewondering uit voor het vele werk dat de vrijwilligers van de vereniging al jaren verrichten om de accommodatie zo goed te onderhouden.

Voorzitter Peter van Gisbergen bedankte de gemeente voor de huldiging en de bijdrage en gaf aan dat het overdekken van de korte baan de grootste wens is van de vereniging, zodat er ook in de wintermaanden gespeeld kan worden en hierdoor de aansluiting bij de top van Europa is te realiseren.

Voor wie geïnteresseerd is in de prestaties van het team tijdens de Europacup: via deze website en op de Facebook pagina is alles te volgen.