Welkom

Logo MGC OirschotWelkom op de website van Midgetgolfclub MGC Oirschot.

Indien U meer informatie wilt ontvangen, ideeën, suggesties of andere opmerkingen heeft, of U bent na het bekijken van deze site geïnteresseerd geraakt in minigolf neem dan gerust contact met ons op.

In verband met Corona is de kantine gesloten. Hou de website in de gaten voor mogelijke opening later dit jaar. 

Aangescherpte Corona maatregelen

Op 28-09 heeft de overheid aangescherpte maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het virus terug te dringen.
 
Voor onze midgetgolf vereniging/accommodatie betekent het dat de kantine weer dicht moet per dinsdag 29 september om 18:00. Naar interpretatie van het bestuur betekent dit ook dat de WC's gesloten zijn. Mogelijk kunnen we later nog op de WC's terug komen, maar deze informatie is nu niet te vinden.
 
Uiteraard zijn alle leden die gebruik mogen maken van de banen, van harte welkom om te midgetgolfen. In deze uitzonderingssituatie mag je wel zelf iets te drinken meenemen (en opruimen).
 
Zie hier voor de actuele informatie van de overheid:
 
Zodra er weer nieuws is zullen we je weer zo snel mogelijk en correct mogelijk proberen te informeren!

50+ Toernooi

Op 22 september wordt het 50+ toernooi weer gehouden. Los van de gezellige rondes golf die er gespeeld worden hoort er deze keer uiteraard ook weer een lekker stuk vlaai en een lunch bij. Je opgeven voor het 50+ toernooi kan bij Jan of Ria of telefonisch en per mail bij Dirk Jan: 06-51925098 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Uitnodigingsmall

Uitslag 2 tegen 2 toernooi

Naamloos

Trainen en inschrijven twee tegen twee toernooi

Trainen:
Op 29 augustus zijn we geopend voor deelnemers van het twee tegen twee toernooi. Er kan die dag van 10:00 tot 16:00 getrained worden.

Inschrijven:
Er zijn momenteel 10 koppels die zich al ingeschreven hebben voor het toernooi. Dit betekend dat we nog plek hebben voor maximaal 6 koppels. Wil je je graag inschrijven dan kan dit bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twee tegen twee toernooi

2 Tegen 2

Eindelijk mogen we weer

Op zaterdag 25 juli is ons eerste toernooi van het jaar gehouden, namelijk het vakantietoernooi. Met een opkomst van 21 spelers en speelsters mogen we niet mopperen. Ook het weer werkte, op één klein buitje na, mee. Wedstrijdspelers en recreatiespelers gingen de strijd aan en het is een gezellige dag geworden ondanks de aangepaste maatregelen in verband met het Coronavirus. Iedereen gaf elkaar de anderhalve meter ruimte en iedereen ging na afloop met een prijsje naar huis. Ben Steenbakkers was de toernooiwinnaar.857655af 173f 47df bdbc 29a3e0aeff1d

Uitslag