Verslag 1e LHK wedstrijd Putten (Steven Steiger)

logo nmbDeze eerste wedstrijd verliep voor dit team heel on-Oirschots. Normaal keek dit team altijd tegen een achterstand aan en moesten zij een inhaalslag maken om nog hoge ogen te gooien. Nu leek iedereen op scherp te staan zodat er vier solide ronden op het scorebord neergezet werden.

LHK Putten 2016 MGC Oirschot

v.l.n.r. Dirk Jan v.d. Laak, Chris Campfens, René Bos, Loes v. Gisbergen, Natasja Klarenbeek, Peter Joost Middag, Hans Verkooijen, Ilona de Kok en Steven Steiger.

Met slechts een verschil van 3 slagen per ronde is dit waarschijnlijk de constantste wedstrijd ooit. Ik denk dat het ook wel een beetje loon naar werken was, want de baan in Putten in door verschillende teamleden meerdere malen bezocht voor een training vooraf.

De kroon op het werk was het perfecte rondje van 18 holeslagen van René. Een geweldige prestatie van deze herintreder van dit team. Hij is dus niet voor niets gehaald.

Zelfs de reserve-speler Dirk Jan wist zich in de individuele top drie te nestelen. Een opsteker voor de coach die de opstelling precies op sterkte gemaakt had.

Maar de wedstrijd had geen doorgang kunnen vinden door de hulp van de vrijwilligers van de thuisvereniging.

Organisatie LKK 1 2016 Putten

Bedankt namens de spelers en speelsters.