Verslag teamcompetitie dinsdagavond

logo mgc fullcolorDinsdag 28 mei was de 2e wedstrijd van de dinsdag teamcompetitie. Met een dreigende onweerslucht boven Spoordonk leek de wedstrijd uitgesteld te moeten worden, maar 10 minuten voor het begin van de wedstrijd trok de lucht open en kon toch begonnen worden met de eerste ronde.

Piet van Gerven mocht als eerste de baan op tegen Alban. Deze partij eindigde in het voordeel van Alban en de eerste punten voor Oirschot 1 waren binnen. Riet van Gerven kon Jo Wouters bijhouden tot baan 17 en ze verloor deze partij met maar 1 holeslag. Toon van Kuringen won overtuigend zijn eerste ronde tegen Rien Poirters met 34 tegen 38.

Oirschot 2 speelde "thuis" tegen Ter Spegelt. Het team uit Eersel lijkt er steeds beter uit te komen op de banen in Spoordonk en hun scores worden steeds beter. Maar dit kon niet voorkomen dat ze met 12-0 verloren van het 2e team uit Oirschot. Michaela toonde aan de lange baan het beste te beheersen van alle spelers en met scores van 31 en 30 trok zij de kar voor haar team.

De tweede ronde tussen Oirschot 3 en Oirschot 1 eindigde in 2-4. Voor de 2 punten moest captain Rien Poiters tot het uiterste gaan om Toon net voor te blijven en zo de eer van het team te redden.

Volgende wedstrijd over 2 weken.

De stand:

Oirschot 2 22  punten
Oirschot 3 14  punten
Oirschot 1  12  punten
Ter Spegelt 0  punten