MGC Oirschot in Landelijke Hoofdklasse !!

Dit jaar zal MGC Oirschot met 2 teams deelnemen aan de Landelijke Hoofdklasse (zegmaar de Eredivisie van de minigolfsport). Voor onze club een sportieve toevoeging aan alle andere successen van de laatste 12 jaar sinds wij op onze “eigen baan” spelen.

Een aantal jaren terug hebben wij ook in de LHK gespeeld, echter veelal anoniem en onder aan de ranglijst. Met deze 2 teams willen we proberen hoge ogen te gooien in de LHK om daardoor deelname aan de Europacup in Italië af te dwingen. Dit zou voor Midgetgolfclub Oirschot een welkome aanvulling zijn op sportief vlak. Een club met 57 leden (een van de grotere verenigingen in Nederland) horen ook sportieve prestaties om de club meer uitstraling te geven.

Wij hebben na onderhandelingen, net voor de sluitingstermijn bij de NMB, een aantal spelers bereid gevonden in de LHK uit te komen voor MGC Oirschot. Vandaag hebben wij van de NMB het bericht gekregen dat alle formaliteiten correct zijn geregeld.

De nieuwe leden die de wedstrijden gaan spelen zijn:

Steven Steiger (Eindhoven)
René Bos (Ede)
Wesley Bakker(Leeuwarden)
Chris Campfens (Moergestel)
Loes van Gisbergen (Moergestel)
Martin van Holland (Wageningen)
Roelof Eijzinga (Appelscha)
Ilona de Kok (Bennekom)
Roland Klarenbeek (Geldrop)
Natasja Klarenbeek (Geldrop)
Ramon Craane (Weesp)

De coaching voor deze 2 teams is in handen van Peter Joost Middag en Roland Klarenbeek.

De meeste spelers nemen niet deel aan de interne competitie omdat de woonafstand te ver is om op woensdagavond naar Spoordonk te komen. Verder zijn het wel volwaardige leden geworden van onze vereniging, met alle rechten en plichten zoals alle leden hebben.

Mochten er andere leden zijn die ook in de LHK mee willen spelen laat het dan even weten aan Peter van Gisbergen.

Wij wensen deze teams veel succes in de LHK en een warm welkom bij MGC Oirschot. Wij houden jullie over verdere ontwikkelingen op de hoogte.