Eerste dinsdagcompetite succesvol verlopen

Vanavond een mooie start van de teamcompetitie gehad in Spoordonk. Door het niet doorgaan van de teamcompetities heeft MGC Oirschot besloten om zelf een teamcompetitie te organiseren op dinsdagavond voor NMB en NMF leden.

3 teams van Oirschot en 1 team van Ter Spegelt uit Eersel nemen deel aan de competitie. Jammer dat er niet meer teams van de NMF aan de competitie deelnemen, zij waren al gewend om op dinsdagavond te spelen. Een gemiste kans.

In de eerste wedstrijd van de avond was Oirschot 2 veel te sterk voor Oirschot 1. Met name Michaela, die beide rondes op haar naam bracht, tegen tegenstander.....Alban. De scorekaartjes moesten mee naar huis om vanavond nog een keertje aan Alban te laten zien. De uitslag van deze wedstrijd Oirschot 1 - Oirschot 2 was 2-10.

De andere wedstrijd was tussen Ter Spegelt en Oirschot 3. De teamcaptain van Oirschot 3, Rien Poirters, had een perfecte opstelling uit zijn hoge hoed getoverd en een verpletterende overwinning van 0-12 was het resultaat. Opmerkelijk was het goede spel van "Oma" Corrie die de laagste score van hun team behaalde in beide rondes.

De stand:

Oirschot 3 12  punten
Oirschot 2 10  punten
Oirschot 1  2  punten
Ter Spegelt 0  punten

De volgende wedstrijden zijn op 28 mei in Spoordonk.