Welkom

Logo MGC OirschotWelkom op de website van Midgetgolfclub MGC Oirschot.

Indien U meer informatie wilt ontvangen, ideeën, suggesties of andere opmerkingen heeft, of U bent na het bekijken van deze site geïnteresseerd geraakt in minigolf neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden 2021

Dinsdag middag van 1 juni t/m 26 okbober van 13:30 tot 17:00

Op zondagen iedere 2 weken van 13:00 tot 17:00: 6 juni, 20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 augustus, 15 augustus, 29 augustus en 12 september

Hans & Nick winnen 2-2 toernooi 2021

Op een gezellig toernooi met onverwacht goed midgetgolfweer, waren Hans en Nick Ruim te sterk voor de concurrentie.

We zijn weer open voor een rondje minigolf en een drankje op het terras.

openingstijden2021

Aangescherpte Corona maatregelen

Op 28-09 heeft de overheid aangescherpte maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het virus terug te dringen.
 
Voor onze midgetgolf vereniging/accommodatie betekent het dat de kantine weer dicht moet per dinsdag 29 september om 18:00. Naar interpretatie van het bestuur betekent dit ook dat de WC's gesloten zijn. Mogelijk kunnen we later nog op de WC's terug komen, maar deze informatie is nu niet te vinden.
 
Uiteraard zijn alle leden die gebruik mogen maken van de banen, van harte welkom om te midgetgolfen. In deze uitzonderingssituatie mag je wel zelf iets te drinken meenemen (en opruimen).
 
Zie hier voor de actuele informatie van de overheid:
 
Zodra er weer nieuws is zullen we je weer zo snel mogelijk en correct mogelijk proberen te informeren!

50+ Toernooi

Op 22 september wordt het 50+ toernooi weer gehouden. Los van de gezellige rondes golf die er gespeeld worden hoort er deze keer uiteraard ook weer een lekker stuk vlaai en een lunch bij. Je opgeven voor het 50+ toernooi kan bij Jan of Ria of telefonisch en per mail bij Dirk Jan: 06-51925098 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Uitnodigingsmall

Uitslag 2 tegen 2 toernooi

Naamloos

Trainen en inschrijven twee tegen twee toernooi

Trainen:
Op 29 augustus zijn we geopend voor deelnemers van het twee tegen twee toernooi. Er kan die dag van 10:00 tot 16:00 getrained worden.

Inschrijven:
Er zijn momenteel 10 koppels die zich al ingeschreven hebben voor het toernooi. Dit betekend dat we nog plek hebben voor maximaal 6 koppels. Wil je je graag inschrijven dan kan dit bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.