Volg de tussenstand van de WK Algemene Klasse in Bad Münder LIVE

logo wk alg klasse 2013 badmunderVan woensdag 21 augustus t/m zaterdag 24 augustus 2013 wordt in Bad Münder (Duitsland) het Wereldkampioenschap Algemene Klasse gespeeld.

Nederland is present met een damesteam bestaande uit ons lid Ilona de Kok, ons oud-lid Natasja Klarenbeek (nu MGC de Vrije Slag uit Wageningen), onze gastspeelster bij de NK 3-tallen van afgelopen juli in Boskoop Wendy van Luijpen (Holeridders) en Anja Derks (ook van MGC de Vrije Slag).

Het Nederlandse damesteam won vorig jaar de bronzen medaille op de EK in Porto (Portugal), door jammer genoeg de barrage om de zilveren plak te verliezen van Oostenrijk. Natasja Klarenbeek haalde daar individueel zilver op het onderdeel Strokeplay. Wij hopen ook dit jaar op mooie prestaties van onze dames!

Naast het damesteam is er slechts 1 heer namens Nederland actief in Bad Múnder, te weten Alex Jasper (MGC Dormagen-Brechten, Duitsland). MGC Oirschot vindt het heel jammer dat er dit jaar geen volledig herenteam in Bad Münder aanwezig is, dit lijkt ons een gemiste kans.

De coaching van de Nederlanders is in handen van Roland Klarenbeek. De innerlijke mens wordt verzorgd door ons lid Paulien Jasper. Tevens is Willem van Disseldorp als scheidsrechter aanwezig.

nl team wk2013 badmunder
Wilt u op de hoogte blijven van de tussenstanden? Dat kan!

Klik hier voor de teamresultaten (woensdag en donderdag) en de individuele wedstrijd Strokeplay (vrijdag).

Klik hier voor de resultaten van de individuele wedstrijd Matchplay (zaterdag).

Maar u kunt natuurlijk ook zelf een kijkje gaan nemen, Bad Münder ligt op ongeveer 350 km van Spoordonk nabij Hannover. De wedstrijden beginnen dagelijks om 8.00 uur. Kijk op de website van de WK voor meer informatie.