Welkom

Logo MGC OirschotWelkom op de website van Midgetgolfclub MGC Oirschot.

Indien U meer informatie wilt ontvangen, ideeën, suggesties of andere opmerkingen heeft, of U bent na het bekijken van deze site geïnteresseerd geraakt in minigolf neem dan gerust contact met ons op.

 

Riet Schellekens de beste op het vakantie-toernooi

Zaterdag 21 Juli was Riet Schellekens de beste spelers met 63 punten! 

1f6f3ae9 b420 42e4 97f9 3c43d9e95f09

Klik hier voor de uitslag

Tussenstand eerste ronde beker

Bijna alle partijen zijn gespeeld. Aanstaande woensdag strijden Steven Steiger en Riet van Gerven voor de laatste plek.

Check hier de uitslagen.

Oirschot loopt EC mis

Oirschot is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de Europacup "heren" welke later dit jaar gespeeld wordt in Porto.

Wel werd er overtuigend gewonnen in Geldrop. Oirschot was liefst 17 slagen beter dan de Holeridders. Doordat er de afgelopen 2 wedstrijden verloren was van de Holeridders, was het echter nodig dat de Holeridders geen tweede zouden worden. En daar slaagden de Holeridders nog net wel in door 2 slagen over te houden op concurrent Geldrop.

De uitslag http://minigolfbond.nl/liveuitslagen/2018-5eLHK/result.htm

Eindstand LHK 

Oirschot ook 2e in 4e LHK wedstrijd

De vierde LHK wedstrijd werd afgelopen zondag 10 juni gespeeld in Aalsmeer. De Holderidders waren 6 slagen beter dan Oirschot waarmee ze een uitermate goede uitgangspositie hebben voor de winst in de LHK (en dus ook plaatsing voor de Europacup later dit jaar in Porto). 

De Holeridders hoeven de laatste wedstrijd niet te winnen. Als Oirschot de laatste wedstrijd weet te winnen moet het hopen dat de Holerridders geen tweede worden.

Uitslag: http://minigolfbond.nl/liveuitslagen/2018-4eLHK/result.htm

Winst NK 3-tallen dames

Mooie prestatie dames en herenteam Oirschot op NK. Dit weekend hebben de teams van Oirschot zeer goed gepresteerd op het NK 3-tallen in Geldrop.

26145d49 ad90 4fc3 8aed 4bac2bda7810