Welkom

Logo MGC OirschotWelkom op de website van Midgetgolfclub MGC Oirschot.

Indien U meer informatie wilt ontvangen, ideeën, suggesties of andere opmerkingen heeft, of U bent na het bekijken van deze site geïnteresseerd geraakt in minigolf neem dan gerust contact met ons op.

 

Tot en met 31 maart zijn er geen activiteiten bij MGC Oirschot

50+ midgetgolf vanaf 31 Maart

Idealiter gaat de 50+ weer van start op 31 maart. We houden u op de hoogte via de website.

 

Corona advies voor de clubavond op 11 maart

Beste leden,

Zoals jullie de afgelopen dagen in het nieuws hebben kunnen volgen, wordt er nu door de provincie Brabant opgeroepen om sociale activiteiten te vermijden.

Aangezien een deel van onze leden ook onder de groep kwetsbare mensen van het corona virus valt, adviseert het bestuur van MGC Oirschot om niet naar de clubavond van woensdag 11 maart te gaan.

Het is mogelijk, dat deze maatregel in de provincie Brabant volgende week ook nog van toepassing is. Voor de clubavond van woensdag 18 maart, laten we je weten of de situatie veranderd is.

Wisseling bestuur

Tijdens de afgelopen ALV, op woensdag 26 Februari, hebben Peter van Gisbergen (voorzitter) en Hans Verkooijen (secretaris) hun bestuursfunctie neergelegd. Na 20+ jaar bestuurs ervaring, was het tijd om het stokje (hamer) door te geven. 

Peter & Hans: van harte bedankt voor jullie inzet in de vereniging in al die jaren. Niet alleen jullie inzet in het bestuur is bijzonder geweest: zonder jullie inzet was het niet gelukt een eigen accommodatie te realiseren. Daar mag je met trots op terugkijken.

6db2e010 e880 4b49 b99b 933de8e0b18d

Chris Campfens en Dirk-Jan van de Laak nemen per direct de functies over. Chris in de rol van voorzitter, en Dirk-Jan als secretaris. 
Zie hier het bestuur.

Sportkampioenen bijeenkomst gemeente Oirschot

Vanavond maandag 3 februari, heeft de uitreiking voor de sportkampioenen van de gemeente Oirscho plaatsgevonden. Tijdens een zeer leuke bijeenkomst op het gemeentehuis reikte wethouder Esther Langens-Brooimans de sportprijzen van 2019 uit aan de Nederlands kampioenen uit de gemeente Oirschot.

Voor onze vereniging was de prijs natuurlijk voor het damesteam dat Nederlands kampioen 3 tallen werd en voor het mixed team dat landskampioen werd door de Landelijke HoofdKlasse te winnen.

Hans Verkooijen mocht namens deze teams de bloemen en een financiële bijdrage in ontvangst nemen. Namens de vereniging hartelijk dank!

50+ midgetgolf in 2020

IMG 1348

 

Of download hier het origineel