Oirschot grossiert in medailles bij NK Combi/Matchplay

logo nmbOp vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 mei is in Ridderkerk de NK Combi/Matchplay gespeeld. Er deden namens MGC Oirschot 8 spelers mee. Ilona de Kok bij de Dames en bij de Heren Ramon Craane, Hans Verkooijen, Steven Steiger, Chris Campfens, Martin van Holland, Remon Verveer en René Bos. Voor Leeuwarden speelde ook Natasja Klarenbeek nog mee, die in de Landelijke Hoofdklasse uitkomt voor de regerend landskampioen Oirschot 1.

MGC Oirschot grossierde in medailles op deze NK's. Bij de dames ging het brons van de NK Combi (na barrage met Anja Derks van de Vrije Slag) naar Ilona de Kok. Natasja Klarenbeek (toch ook eentje van ons...) werd Nederlands kampioen Combi, ook na barrage (met Wendy van Luijen van de Holeridders) en won het zilver bij de NK Matchplay (in de finale tegen Anja Derks, die voorafgaand aan de finale een echte "bitchfight aankondigde....)

Dames, allemaal van harte gefeliciteerd !!

Bij de heren was de medaillesoogst nog veel groter. Zo veel zelfs, dat het complete podium bij de heren bestond uit spelers van onze club !!!

De titel op de NK Combi ging naar René Bos, doordat hij de noozakelijke barrage met Remon Verveer winnend wist af te sluiten. Chris Campfens werd derde. Ook bij de NK Matchplay ging de titel naar René Bos, die in de finale Chris Campfens wist te verslaan. De troostfinale bij de heren op de NK Matchplay werd gewonnen door Remon Verveer (tegen Henk Goris van de Putters) en hij won daarmee dus brons.

Ook alle heren gefeliciteerd met deze prachtige prestaties, we zijn trots op jullie...

MGC Oirschot heerste dit weekend !

Klik hier om de uitslag te bekijken.