Geslaagd 1e Twee tegen Twee-toernooi

Het eerste Twee tegen Twee-toernooi op de banen van MGC Oirschot is een groot succes geworden. 27 koppels begonnen om 10 uur enthousiast aan de eerste ronde van dit toernooi. Een nieuwe opzet in de minigolfwereld, wat ongetwijfeld navolging zal krijgen bij andere verenigingen.

De opzet van het toernooi, om samen met je koppelgenoot een zo'n laag mogelijke score te behalen werd in de 1e ronde goed uitgevoerd door het tweede koppel in de wedstrijd. Martin van Holland (MGC Oirschot) en Martin Mulder (De Vrije Slag) behaalden de perfecte score van 18 holeslagen, wat zou de dag verder gaan brengen? In elk geval veel plezier in het golfen, lage scores en veel aanmoedigingen voor zowel de koppelgenoot als voor de tegenstander.

Na 4 rondes stonden Loes van Gisbergen en Chris Campfens fier aan kop met 4 rondjes van 20 holeslagen, gevolgd op een paar slagen door Martin en Martin, Joy Pol en Wout Laurens (Duno) en door Tom Pardaans en Remon Verveer (Ridderkerk) die dankzij het tweede ronde 18 van deze dag in de top van het klassement verschenen.

Een mindere laatste ronde van Chris en Loes maakte dat zij een plaats zakten in het klassement. Met een slotronde van 19 holeslagen werden Tom Pardaans en Remon Verveer winnaar van dit eerste Twee tegen Twee-toernooi. De derde plaats was na barrage voor M&M die deze wonnen van Joy en Wout op baan 1.

MGC Oirschot bedankt alle deelnemers aan dit toernooi voor hun inzet en enthousiasme om hiervan een jaarlijks terugkerend evenement te maken.