Sponsoractie "Vrienden van de landskampioen" is succes

Midgetgolfclub Oirschot heeft voor het eerst in haar 43-jarige bestaan het landskampioenschap minigolf gewonnen en gaat naar de Europa Cup voor landskampioenen in Vergiate Italië.

Het team zal bestaan uit Hans Verkooijen, Chris Campfens, Steven Steiger, René Bos, Martin van Holland, Wesley Bakker, Ramon Craane en Roelof Eizinga. De coaching en begeleiding zal bestaan uit Peter Joost Middag, Adinda Middag, Loes van Gisbergen, Anneke Eizinga.

 

Op 24 september vertrekt het team naar Italië om daar tot 29 september de banen uit te trainen. De wedstrijden worden gespeeld van 29 september tot en met 1 oktober. Vele teams uit heel Europa nemen deel aan dit prestigieuze kampioenschap en MGC Oirschot zal alles uit de kast halen om een hoge klassering te bereiken.

Vanwege dit feit is er een sponsorpool opgezet, waar zowel bedrijven als particulieren hun steentje kunnen bijdragen. U of uw bedrijf kan als "vriend van de landskampioen" het team ondersteunen in de te maken kosten die de reis naar Italië met zich meebrengt. Denk daarbij aan reis en verblijfskosten,de inschrijving voor het team en alle bijkomende kosten.

Natuurlijk krijgt u hier wat voor terug !! Afhankelijk van of u een bedrijf vertegenwoordigd, of een particulier bent die het team wil sponsoren zijn er 2 verschillende sponsorpakketten samengesteld.

Klik hier voor sponsoring door een bedrijf

Klik hier voor sponsoring door een particulier

De volgende bedrijven en particulieren hebben inmiddels hun bijdrage geleverd, waarvoor wij hen hartelijk bedanken. Wie volgt....?

Toon en Diny van Kuringen
Jos en Miet Boers
Peter van Gisbergen
Gerdie van Gisbergen
Anoniem
Anoniem
Hein Campfens
Ellenwies Campfens
Mart Sneijders betonboringen
Bakker Tuinmachines
Ad van Dongen en Ria Fijneman
Ad en Anita van de Kerkhof
Slijterij de Korenmaaier
Piet en Riet van Gerven
Jan en Ria van Gisbergen
Kees en Kitty van Haaren
Peter Joost en Adinda Middag
Rian en Petra
Copycat
Zus Schellekens
Fam. Dorelijers
Jo van Elderen
Ad van Elderen
Willem van Disseldorp
Tonny en Riny van Ringelenstein
8 dames
Jo en Liesbeth
John Verbeek
Marian en Rien Poirters
Piet en Lies van Heeswijk
Appelschagangers 2011
Ingrid van Kollenburg
Garage BEKA
Jan en Marijke Hamels
Joke Haans en Jack Aben
Rene Bos
Frans en Lia Janssen
Peter van Laarhoven
Nico en Nicole Baars
Restaurant Onze Wereld