Uitslagen 2e ronde beker

Op 18 mei zijn op 1 wedstrijd na alle wedstrijden in de 2e ronde in de strijd om de beker van MGC Oirschot gespeeld. Echte verrassingen waren er niet te noteren, of het moet zijn dat Riet Fijneman het LHK-topper Martin van Holland en LHK-coach Peter Joost Middag zeer lastig maakte.

Peter Joost was zo slim om zijn ballen voor lang niet mee te nemen, dus er moest flink geïmproviseerd en geleend worden. Hij sloeg een enenloze ronde op lang en met de nodige fouten erbij eindigde hij op een score van 42... Martin maakte er 34 van en Riet leek de basis te leggen voor een sensatie met een score van 35. Peter Joost stond dus 7 en 8 slagen achter voordat de ronde op kort begon.

Dankzij een ronde van 25 deed Peter Joost er alles aan om toch nog door te gaan. Martin had op kort een offday, hij sloeg 33, waardoor zijn totaalscore net als Peter Joost, op 67 uitkwam. Riet Fijneman hield zich keurig staande totdat ze op de schelp aankwam. Dankzij een 5 op deze baan kwam zij uiteindelijk ook op kort uit op een rondje van 35, totaal dus 70.

Met een 1 op de schelp had Riet zich probleemloos kunnen plaatsen voor de 3e ronde, waarna Martin en Peter Joost veroordeeld zouden zijn geweest tot een barrage. Maar zover kwam het dus, helaas voor Riet en de toegestroomde toeschouwers, niet...

Klik hier voor de uitslagen van de 2e ronde.