Peter van Gisbergen wint eerste quadralon wintercompetitie

Vandaag de eerste Quadralon van deze wintercompetitie, met 20 spelers een grote opkomst!

23fbc779 1834 4c70 9713 7e347471cb17

Dit jaar kunnen de deelnemers na afloop deel nemen aan een wintermaaltijd, dit allemaal voor de prijs van €5,00 per persoon.

De Quadralon bestaat uit een rondje op de lange baan, 10 pijlen gooien op het dartbord, 10 ballen stoten op het biljart op een barak plaat en een rondje op de ultra korte baan onder het afdak. Bij elk onderdeel kun je punten verdienen en de winnaar is natuurlijk hij/zij die de meeste punten heeft na 4 onderdelen. (Zie foto voor puntentelling)

De middag begon al goed: Ria Fijneman had 2 heerlijke taarten gemaakt voor alle deelnemers. Na een korte regenonderbreking kon de wedstrijd op de lange baan droog afgerond worden. Dat darten iets is voor de meer geoefende spelers bleek deze middag: veel pijlen belanden onder, naast, boven en soms per ongeluk in het bord. Bij het barakken gaat dit niet op: hier heb je meer geluk nodig dan dat je echt verstand hebt van biljarten bleek ook deze keer.

Dan het laatste onderdeel: een rondje op de ultra korte baan, een echte aanwinst voor onze vereniging. Binnen een uur werd de ronde voltooid door de deelnemers en een nieuw baanrecord van Peter van Gisbergen met 26 slagen was een feit.
Mooi op tijd klaar voor de wintermaaltijd: boerenkoolstamppot met spek en zuurkoolstamppot met verse worst aangevuld met appelmoes en rookworst. Na afloop nog een lekker ijsje.

Bedankt alle deelnemers voor de gezelligheid en jullie deelname.
Gerdie bedankt voor de bardienst.

Hierbij de uitslag van vandaag:

Peter van Gisbergen 23
Jo Wouters. 13
Bert Weijtmans. 13
Piet van Gerven. 12
Ben Steenbakkers. 10
Jan van Gisbergen. 10
Jan van Doormaal. 9
Sandra Steenbakkers 9
Bernard Schellekens. 7
Ria van Gisbergen. 5
Kees de Laat. 5
Riet van Gerven. 4
Toon van Kuringen. 3
Ria Fijneman. 3
Diny van Kuringen. 3
Gre de Laat. 3
Riet Schellekens. 3
Lisette van Doormaal. 2
Ad van Dongen. 2
Hans Verkooijen. Gestopt