3 leden Oirschot spelen interland tegen Duitsland

logo nmbIn het weekend van zaterdag en zondag 26 en 27 april aanstaande wordt er een oefeninterland gespeeld in Appelscha op filt tussen de seniorenteams van Nederland en Duitsland. Deze wedstrijd is een goede voorbereiding op het Senioren EK, dat later dit jaar in Appelscha wordt gehouden. De bondscoaches Kees v.d. Peppel en Huub Bottenberg hebben de volgende personen uitgenodigd, waarvan maarliefst drie geselecteerden uitkomen voor MGC Oirschot.

Damesteam:
Annie Jasper (Leeuwarden), Marianne Groenendijk (Zoetermeer), Petra Tenge (Drachten), Ingrid Scheeringa (Drachten), Alie Visser (Doorwerth)

Herenteam:
Andre van Vliet (Appelscha), Steven Steiger (Oirschot), Martin Mulder (Wageningen), Louis Otten (Drachten), Jacco van der Stelt (Drachten), Martin van Holland (Oirschot), Tom Pardaans (Ridderkerk), Eppie Paulusma (Appelscha), Wilbert van Helmond (Oirschot), Huub Bottenberg (Drachten).

De oefeninterland begint zaterdag om 13.00 uur voor drie ronden, afhankelijk van de weersomstandigheden is de intentie om eventueel tot in de avond door te spelen. Op zondag wordt de wedstrijd hervat voor twee ronden, aanvang is dan 9.00 uur, zodat de Duitsers op tijd naar huis kunnen. Sommigen moeten dan nog 800 km rijden. Dat is pure sportbeleving van echte amateurs.