Oirschot 1 KAMPIOEN, Oirschot 2 TWEEDE !!

logo nmbOp zondag 10 juni 2012 vond in Ridderkerk de vijfde en laatste wedstrijd van de Landelijke Hoofdklasse plaats. Wie zou er kampioen worden? Zou Oirschot 2 in staat zijn om Ridderkerk voor te blijven in de totaalstand? Welke teams plaatsen zich voor de promotie/degradatiewedstrijd van eind september? Allemaal vragen waar vandaag een antwoord op zou komen.

En wat voor een antwoord! Oirschot 1 won zeer overtuigend de wedstrijd in Ridderkerk met 455 holeslagen (een gemiddelde van 28,4!!), net voor Appelscha op 460 en De Vrije Slag met 479. Oirschot 1 werd daarmee, na een aantal moeizame wedstrijden in het begin van het jaar, toch nog redelijk soeverein voor de tweede keer achter elkaar Kampioen van Nederland. Ze zijn daarmee ook weer geplaatst voor deelname aan de Europacup, die dit jaar in Vizela, Portugal zal worden gehouden.

U leest het hierboven al, thuisclub Ridderkerk eindigde vandaag niet bij de eerste 3, ze werden uiteindelijk 4e. Omdat Oirschot 2 na vorige week een voorsprong van 3 matchpunten had genomen op Ridderkerk was een 6e plaats vandaag genoeg om als tweede in de eindrangschikking te eindigen. Een geweldig resultaat voor onze club en een bewijs dat we op de goede weg zijn. De vele trainingsarbeid heeft zich dubbel en dwars uitbetaald.

Namens de hele club GEFELICITEERD met deze prachtige prestatie !!

Klik hier voor een uitgebreid verslag van Steven Steiger volgt

Klik hier voor de volledige daguitslag.

Klik hier voor de eindstand van de Landelijke Hoofdklasse 2012.