Volg de tussenstand van de NK Combi/Matchplay LIVE

logo nmbOp vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 mei wordt in Ridderkerk de NK Combi/Matchplay gespeeld. Er doen namens MGC Oirschot 8 spelers mee. Ilona de Kok bij de Dames en bij de Heren Ramon Craane, Hans Verkooijen, Steven Steiger, Chris Campfens, Martin van Holland, Remon Verveer en René Bos. Voor Leeuwarden speelt ook Natasja Klarenbeek nog mee, die in de Landelijke Hoofdklasse uitkomt voor de regerend landskampioen Oirschot 1.

De NK Combi wordt gespeeld over 10 ronden, 4 op vrijdag, 4 op zaterdag en 2 op zondagmorgen. Na afloop van de NK Combi dient dit eindklassement als plaatsingslijst voor de NK Matchplay, die op zondagmiddag wordt gespeeld. Er plaatsen zich (eventueel na barrage) 8 dames, 16 heren, 16 heren senioren, 4 dames senioren en 2 junioren voor de NK Matchplay. De eerstgeplaatste speelt daarbij steeds tegen de laatstgeplaatste speler/speelster. Per ronde (knockout-systeem volgens het Matchplay-principe) worden steeds 9 banen kort en 9 banen lang gespeeld. De winnaar gaat door naar de volgende ronde.

Na afloop van de NK Combi/Matchplay wordt bekendgemaakt welke spelers zich plaatsen voor het Nederlands Team wat in augustus afreist naar Porto Portugal voor de Europese Kampioenschappen Algemene Klasse.

Klik hier om de LIVE-tussenstand van deze wedstrijd te volgen, uiteraard als de techniek de NMB niet in de steek laat...