Oirschot 1 gedeeld 1e, Oirschot 2 gedeeld 3e in Nijmegen +verslag

logo nmbOp zondag 22 april 2012 vond in Nijmegen de derde wedstrijd van de Landelijke Hoofdklasse plaats. Het weer liet de LHK vandaag in de steek, waardoor uiteindelijk de wedstrijd moest worden ingekort naar 3 ronden.

Het werd een zeer spannende strijd, waar Oirschot 2 in de eerste 2 ronden opnieuw stoute plannen had om er, na de winst vorige week in Spoordonk, opnieuw met de winst vandoor te gaan. Helaas gooide de derde, en zoals later bleek, laatste ronde roet in het eten. Met een ronde van 135 moest Oirschot 2 genoegen nemen met een gedeeld 3e plaats, samen met Ridderkerk en Zoetermeer.

Oirschot 1 startte stroef, maar dankzij een goede 3e ronde werd de dagwinst uiteindelijk gedeeld met Duno.  Door de gedeelde 3e plaats van Oirschot 2 werd er daardoor door Oirschot 1 zeer goede zaken gedaan ten opzichte van de concurrentie. En daar zag het na 2 ronden zeker niet naar uit, het 1e team stond toen slechts 6e. Maar met Natasja achterop kwam het toch nog goed.

Oirschot 2 blijft volop meedoen in de tussenstand met een gedeelde 2e plaats (samen met Ridderkerk). Oirschot 1 heeft dankzij de winst van vandaag de eerste plaats voor zich opgeëist. De voorsprong op Ridderkerk en de ploeggenoten van Oirschot 2 bedraagt nu 2 matchpunten.

De 4e wedstrijd is verplaatst van Appelscha naar Drachten, omdat er geen zekerheid gegeven kon worden of de viltbaan in Appelscha, die op dit moment grondig gerenoveerd wordt, op tijd klaar is.

Klik hier voor een uitgebreid verslag van Steven Steiger.

Klik hier voor de volledige daguitslag.

Klik hier voor de stand na 3 wedstrijden.