Oirschot wint NMF/NMB-beker

Het team dat in de NMF/NMB competitie speelt heeft op zaterdag 3 september op de banen van MGC de Financien de bekerfinale tegen Geldrop gewonnen met 12-4.

Voor aanvang van de wedstrijd werden we tijdens de training geplaagd door regen, maar tegen 10 uur hield het op met regenen en kon de wedstrijd toch gespeeld worden........dachten we!

Tiny Klarenbeek had nog niet alle banen kunnen trainen en weigerde te spelen. De wedstrijdleider Wilgo van Dongen besliste echter dat de wedstrijd gewoon door zou gaan en Tiny pakte zijn spullen, stapte in de auto en liet zijn team verbaast achter. De overwinning kon Oirschot op dat moment niet meer ontgaan, ook Hans van der Aa speelde niet meer mee.  Jammer dat een finale zo gespeeld moet worden. Kevin de Kremer en Jons Keller hebben de wedstrijd wel gespeeld.

Proficiat voor het team, wat bestond uit Jo Wouters, Ben Steenbakkers, Piet van Gerven en Peter van Gisbergen. De overwinning wordt opgedragen aan Jan van Gisbergen die in het ziekenhuis ligt, maar wel alle kwalificatiewedstrijden heeft meegespeeld.